I s-a rupt apa și a născut în poarta spitalului, în ambulanță

O femeie din comuna Dorobanți, județul Arad, a născut fără probleme un băiat în Ambulanță, chiar la intrarea în Spitalul Matern din Arad.

Medicii de pe Ambulanță au luat-o pe femeia însărciantă  de acasă, din comuna Dorobanţi, aflată la aproximativ 25 de kilometri de maternitatea din municipiul Arad.

Contracţiile erau la trei minute și femeia a născut chiar când ambulanţa a intrat pe poarta spitalului. La intrare în Spitalul Matern, gravida a născut în ambulanţă un nou-născut de sex masculin de aproximativ 3 kilograme. Naşterea a decurs fără probleme, atât mămica, cât şi copilul fiind predaţi personalului din spital”, a precizat dr. Mircea Merea, citat de Agerpres.

Femeia, în vârstă de 32 de ani, mai are cinci copii.

”Având în vedere cele cinci naşteri anterioare, travaliul a fost mai rapid, iar mămica nu a apreciat corect când trebuie să sune după ambulanţă”, a explicat medicul Merea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...