Iarna i-a „surprins”, din nou, pe drumari. Coloane de maşini pe drumuri înzăpezite, în Buzău

Aproape toate drumurile și șoselele din tot județul Buzău sunt acoperite de zăpadă, fiind formate coloane întregi de mașini.

Coloane de autoturisme s-au format, vineri seară, pe drumuri din judeţul Buzău care sunt grav afectate de căderile de zăpadă, iar două microbuze cu muncitori sunt blocate.

Conform datelor comunicate de Centrul Judeţean de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei (CJCCI) Buzău, pe DJ 202 – Vadu Paşii – Robeasca este coloană de maşini, iar două microbuze în care se află muncitori sunt blocate.

A fost anunţat responsabilul cu deszăpezirea în zona respectivă şi se intervine pentru degajarea zăpezii de pe partea carosabilă cu utilaje de la firma contractată pentru zonă.

De asemenea, DJ 102H Amara -Vadu Paşii este blocat, iar în zonă se află o coloană de maşini.

Şi aici se intervine pentru degajarea zăpezii de pe partea carosabila cu utilaje de la firma contractată pentru zonă.

Totodată, la solicitarea Consiliului Judeţean Buzău, având în vedere viscolul şi cantităţile mari de zăpadă, începând cu ora 18,00 a fost închisă temporar circulaţia pe DJ 203 G – Sărata Monteoru – Leiculeşti, Hales – Spital Nifon, pe DJ 102H – Amaru – E85 şi E85 – Corbu şi DJ203C – Mihăileşti – Movila Banului.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcornel.gheorgherosca.1%2Fvideos%2F529579162605277%2F&show_text=false&width=267&t=0" width="267" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...