Iarna lovește din nou. Vrancea și Buzău, sub nămeți. Porturile din Constanța, închise din cauza vijeliei

Pe două drumuri naţionale din judeţele Buzău şi Vrancea circulaţia este închisă din cauza vremii nefavorabile, iar în trei porturi au fost suspendate manevrele din cauza vântului puternic.

Astfel, traficul este închis pe DN 22 Râmnicu Sărat, judeţul Buzău – limita cu judeţul Brăila, şi pe DN 23B Măicăneşti – Ciorăşti, judeţul Vrancea, din cauza vântului care transportă zăpada.

De asemenea, pe DN 2, între municipiile Buzău şi Râmnicu Sărat, şi pe DN 2B, municipiul Buzău – limită cu judeţul Brăila, a fost instituită restricţie de trafic pentru autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone.

Din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia, mai arată sursa citată.

„Ţineţi cont de condiţiile meteorologice la planificarea deplasărilor şi nu plecaţi la drum fără anvelope de iarnă! Dacă partea carosabilă este alunecoasă ori acoperită cu zăpadă, reduceţi considerabil viteza pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi nu bruscaţi comenzile autovehiculelor. Folosiţi frâna de motor pentru încetinire! Nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule staţionate şi permiteţi accesul utilajelor de deszăpezire!”, transmite Centrul Infotrafic. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...