Idei de cadouri pentru a-ți surprinde partenerul de Valentine’s Day

Publicat: 12 feb. 2021, 11:00, de Irina Maria Mari, în LIFESTYLE , ? cititori
Idei de cadouri pentru a-ți surprinde partenerul de Valentine’s Day

Ziua Îndrăgostiților bate la ușă iar îndrăgostiții sunt pe ultima sută de metri pentru a face cadoul perfect pentru partenerii lor. Îți dăm câteva idei pentru a-ți surprinde partenerul de Valentine’s Day de Ziua Îndrăgostiților.

Valentine’s Day este sărbătorită anual pe 14 februarie și este, de asemenea, cunoscută ca Ziua Îndrăgostiților. Această sărbătoare este recunoscută ca fiind ziua iubirii și romantismului în multe regiuni ale lumii, iar îndrăgostiții își fac cadouri romantice între ei.

Pentru cei care nu s-au hotărât până acum ce cadou să îi facă persoanei iubite, prezentăm o serie de idei pentru Ziua Îndrăgostiților:

Flori și ciocolată

Poate unul dintre cele mai clasice, dar care niciodată nu se va demoda cadou pentru Ziua Îndrăgostiților, rămân ciocolata și florile. Fă-i cadou iubitei un buchet de flori și o cutie de ciocolată. Alege o cutie în formă de inimioară, sau împacheteaz-o în hârtie roșie, pune-i o fundă și alături un buchet de trandafiri. Cu siguranță cadoul va fi unul de neuitat iar acest Valentine’s Day.

Prăjituri

Prăjiturile sunt întotdeauna o parte importantă a oricărei sărbători, iar Ziua Îndrăgostiților nu face excepție. Deci, comandă o prăjitură gustoasă și frumos decorată pentru partenerul tău și răsfățați-vă împreună de Valentine’sDay. O alegere drăguță ar fi să comandați un tort personalizat cu o fotografie cu voi doi.

Rame foto personalizate

Ramele foto personalizate sunt întotdeauna cadouri excelente pentru partenerul tău. Acest lucru vă permite să surprindeți cele mai bune momente în cadre și să vă decorați camera cu ele. Așadar, alege câteva dintre momentele preferate pentru a oferi cadrelor foto personalizate celei speciale.

Alte articole personalizate

Nu numai rame foto, există și alte câteva articole personalizate pe care le poți oferi partenerului cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Poți opta pentru perne personalizate, cani de cafea, lămpi de sticlă, caricaturi, accesorii, sticlă de vin sau multe altele. Ai nevoie doar de imaginație.

Plante în ghiveci

Dacă dorești cu adevărat să faceți această Ziua Îndrăgostiților unică, nouă și diferită, atunci plantele ar fi o idee fantastică. Există diverse specii de plante pe care le poți alege pentru a le oferi persoanei dragi, cum ar fi planta de purificare a aerului, planta de bani, bambus norocos, plante de interior, plante în aer liber, plante bonsai etc.