IGPF: Doi sirieni, depistaţi de poliţişti când încercau să treacă ilegal frontiera în portbagajul unei maşini

Doi cetăţeni sirieni care încercau să treacă fraudulos graniţa ascunşi în portbagajul unui autoturism au fost depistaţi, sâmbătă dimineaţă, de poliţiştii de la Nădlac II.

Potrivit unui comunicat al IGPF transmis, sâmbătă, AGERPRES, poliţiştii de frontieră arădeni de la Nădlac II au depistat doi cetăţeni din Siria ascunşi în portbagajul unui autoturism.

„Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 1,20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară un cetăţean bulgar, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Franţa. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în portbagajul autoturismului, doi cetăţeni străini”, se precizează în comunicat.

Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Siria, menţionează IGPF.

În prezent sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetăţenii din Siria, respectiv de trafic de migranţi pentru conducătorul autoturismului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...