IGPF: Peste 12.000 de cetăţeni ucraineni au intrat sâmbătă în România

Aproximativ 397.300 de persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 103.800 mijloace de transport, au efectuat sâmbătă formalităţile de control la frontierele României, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire.

Conform unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, pe sensul de intrare în România au fost 154.232 de persoane, dintre care 12.037 de cetăţeni ucraineni (în creştere cu 9,84% faţă de ziua precedentă).

Astfel, începând cu data de 10 februarie 2022, perioadă pre-conflict, până la data de 3 septembrie au intrat în România 2.190.562 cetăţeni ucraineni.

Informaţii privind situaţia punctelor de frontieră deschise traficului internaţional se regăsesc pe aplicaţia Trafic online, care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/.

În ceea ce priveşte activităţile specifice, în zonele de competenţă – punctele de trecere şi „frontiera verde” – poliţiştii de frontieră au constatat 44 de fapte ilegale (23 de infracţiuni şi 21 de contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini şi au dat amenzi de 23.400 lei.

Nu s-a permis intrarea în ţară a 19 de cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege, şi de asemenea nu s-a permis ieşirea a 44 de cetăţeni români din diferite motive legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...