Iisus din Nazareth: Când va fi difuzată seria de filme anul acesta?

Antena 1 va difuza şi în acest an filmul Iisus din Nazareth, în regia lui Franco Zeffirelli. Filmul va putea fi difuzat la o oră mai târzie.

Postul de televiziune, care în alţi ani a scos audienţe bune cu seria Iisus din Nazareth, a programat filmul în trei părţi, scrie paginademedia.ro.

Programul filmelor Iisus din Nazareth

  • Prima parte – joi, 21 aprilie, de la ora 23.30
  • A doua parte – vineri, 22 aprilie, de la 20.30
  • Partea a treia – sâmbătă, de la 15.30

Filmul, realizat de regizorul italian Franco Zeffirelli, prezintă viaţa, moartea şi învierea lui Iisus din Nazaret, aşa cum sunt ele prezentate de Noul Testament. Este un film realizat la cererea Papei Paul al VI-lea.

De când există studiile de audienţă, seria a lipsit de pe TV doar trei ani, în 2006, 2009 şi în 2014. În rest, producţia a fost împărţită între TVR 1, TVR 2, iar din 2007 a trecut la Pro TV. În 2017 a Antena 1 a început să-l difuzeze.

De când este filmul la Antena 1, postul a „testat” mai multe variante de prohgramare. A fost pus în locul Acces Direct, de la 16.30, sau în săptămâni diferite, în serile de vineri, la bătaie cu Românii au talent.

Unele dintre cele mai bune cifre ale seriei au fost în 2004, la TVR 2, când producţia a avut o medie de 1,5 milioane de persoane, media la nivelul întregii ţări, dintre care 670.000 erau persoane de la oraşe.

Recordul ultimilor ani a fost la difuzarea de sâmbătă, 11 aprilie 2015. Programat de Pro TV în Prime-Time, în seara Învierii, chiar înainte de trasmisia Slujbei, Iisus din Nazareth a fost atunci urmărit de 1,57 milioane de români, 700.000 din mediul urban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...