Ilfov: Focuri de armă și cărămizi aruncate spre o femeie, în plină stradă

Poliţiştii din Ilfov au deschis luni o anchetă, după ce au fost sesizaţi că doi bărbaţi au aruncat spre o femeie cu cărămizi, în timp ce mergea pe stradă.

Potrivit polițiștilor, unul dintre bărbați a tras trei focuri, în sus, cu un pistol. Agresorii au fost identificaţi, fiind în custodia Poliţiei.

La data de 14 iunie a.c., în jurul orelor 12:50, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în satul Cozieni din comuna Găneasa, o persoană aruncă cu cărămizi într-o curte şi trage cu pistolul. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Voluntari şi poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe periculoase pentru efectuarea de activităţi specifice, urmând să se stabilească situaţia de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Ilfov, potrivit news.ro.

Sursa citată a precizat că, după primele verificări, s-a stabilit că femeia ar fi fost ameninţată de către 2 bărbaţi, în vârstă de 48 şi 21 de ani, care, totodată, ar fi aruncat cu pietre în direcţia ei, în timp ce aceasta se afla pe stradă, iar unul dintre ei ar fi tras 3 focuri, în plan vertical, cu un pistol.

De asemenea, cei doi bărbaţi au fost identificaţi de poliţişti. În acest moment, au fost preluați de către poliţiştii din Voluntari”, a mai precizat IPJ Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole