Imagini incredibile într-un spital din România: Un bătrân căzut pe jos cere disperat ajutor. Ministerul Sănătății a trimis o echipă de control (VIDEO)

Imagini incredibile într-un spital din România, în anul 2021. În spațiul public s-a răspândit o filmare cu un bătrân care stă în genunchi pe holurile Spitalului Orășenesc din Corabia, neputând să se ridice. În video se poate observa cum cadrele medicale asistă la necazul bătrânului, însă îi cer acestuia să se ridice singur, fără a-l ajuta.

 O femeie a postat o filmare pe Facebook în care apare un bătrân încălțat cu șlapi, care are asupra sa un coș cu nuiele și sacoșă, dar și un baston. El este filmat în timp ce stă în genunchi, fără a se putea ridica. Cea care a filmat întâmplarea și a postat pe internet imaginile spune că  totul s-a întâmplat în Spitalul Orăşenesc din Corabia.

Întrebat de către cea care filmează de cât timp aşteaptă pe holul unităţii sanitare, bătrânul răspunde că aşteaptă de trei ore şi că a căzut. El mai spune că a suferit un accident vascular.

Un cadru medical care apare îi cere bătrânului să se aşeze pe scaun, fără a-l ajuta, iar acesta răspunde: ”Nu pot să mă urc, am încercat şi nu mai pot”.

VIDEO mai jos

Încep această postare,cu un gust amar ce pleacă din 🫀 spre 👄, după o vizită de o ora în „Spitalul”Orășenesc Corabia…

Publicată de Temelie Madalina pe Vineri, 8 ianuarie 2021

”Nu mai plânge, tataie, că plângi degeaba! Hai să te ajut să te urci în căruţ!”, îi spune femeia care filmează bătrânului.

„Văzând că nu îl pot ridica singură, am mers sa anunţ un medic. Am anunţat o Dna Dr respectabilă, cu parul puţin  mov. Nu ii voi dezvălui identitatea, nu aş vrea ca domnul Ivanus sa fie lezat in vreun fel .

Răspunsul doamnei: -«Să vină infirmierele» s-a întors şi fără urmă de umanitate a plecat.

De ce  Dna Doctor ?!Aşa ne învaţă jurământul lui Hipocrate???? Prima doamnă mai calmă ce-i drept, asistentă, încerca sa ajute ,se uita la mine ,eu la dânsa .

A plecat după infirmiere şi dumneaei. Vin infirmierele!!! Şi de aici mă voi aprinde puţin . Foc nu iau, nu pentru că mă tem de cineva Pur şi simplu pentru că adevăraţii oameni nu îşi pătează caracterul. Două agramate ,incompetente lipsite de profesionalism. «Doamnele» infirmiere nu au mişcat un deget, pt a ridica un suflet de jos. Nu am filmat mai mult pentru că nu credeam ce văd”, a scris femeia care l-a filmat pe bătrân.

Ministrul Sănătății a trimis echipa de control

În urma acestor imagini, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a trimis o echipă de control a DSP Olt să ancheteze ce s-a întâmplat

„Am urmărit și eu imaginile care au fost postate pe rețelele de socializare online de la Spitalul Orășenesc din Corabia și am cerut aseară trimiterea de îndată a unei echipe de control la fața locului pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate cu acest domn. După ce voi avea toate informațiile, voi putea lua o decizie pentru ca astfel de situații să fie tratate cu mult mai mult profesionalism de către personalul spitalicesc”, a declarat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Raportul realizat de echipa de control a DSP Olt va fi înaintat, în conformitate cu legislația în vigoare, Corpului de Control al ministrului Sănătății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Arafat şi şefii IGSU, cercetaţi penal de procurorii militari pentru vătămare...

Exploziile de la staţia GPL din Crevedia au scos în evidenţă modul defectuos de intervenţie al departamentului condus de Raed Arafat. Evenimentul de la...