“Îmbrăţişaţi un copac, dacă…!” / Video

Ați putea să îmbrățișați un copac? Autoritarea Israeliană pentru parcuri a făcut în ultima vreme pe rețelele de socializare un apel, pentru a încerca să ajute oamenii în această perioadă pandemică. Apelul este legat de oameni și copaci…

“Nu vă puteți îmbrățișa prietenii și familia zilele acestea? Îmbrățișați un copac în schimb”. Acesta a fost mesajul transmis de Autoritarea Israeliană pentru parcuri în încercarea de a ajuta oamenii să treacă peste sentimentul de tristețe provocat de regula distanțării sociale introdusă de autorități pentru a opri răspândirea coronavirusului, conform Reuters.

Astfel, de curând, într-un parc aflat la aproximativ 15 kilometri la nord de Tel Aviv, oamenii au îmbrățișat copacii în timpul unui tur organizat chiar de Autoritate. “Îmbrăţişaţi un copac, dacă nu vă puteţi îmbrăţişa rudele!”, a mai precizat mesajul.

Video – https://www.youtube.com/watch?v=RTCziB0m420&feature=emb_title

”În această perioadă neplăcută provocată de coronavirus le recomandăm oamenilor din lume să iasă în natură, să tragă adânc aer în piept, să îmbrățișeze un copac, să își exprime dragostea și să primească dragoste”, a spus Orit Steinfeld, directorul de marketing al Autorității.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole