În București: Pasajul Unirii se închide temporar

Primăria Sectorului 4 a anunțat că se vor începe lucrările de consolidare și punere în siguranță a Pasajului Unirii. Astfel că circulația rutieră în zonă va fi oprită temporar.

Mai exact în data de 17 mai în intervalul orar 23.30 – 05.00. Măsura a fost aplicată pentru că s-au început lucrările pentru reabilitarea acestuia, lucrări care se vor finaliza în mai puțin de două luni de zile. O echipă de experți va inspecta construcția în vederea stabilirii măsurilor și intervențiilor necesare consolidării acesteia.

Construit în anii 1986-1987, Pasajul Unirii a primit un verdict îngrijorător încă din anul 2017, în urma unei expertize tehnice care a arătat faptul că unul dintre cele mai tranzitate pasaje rutiere subterane din Capitală se află într-o stare avansată de degradare și prezintă deficiențe serioase la structura de rezistență.

Pentru remedierea acestor probleme, la începutul anului curent, în urma unui protocol de asociere cu Primăria Municipiului București, pasajul a intrat în administrarea Sectorului 4, care a demarat procedurile premergătoare pentru a pune în siguranță  întrega zonă prin care trec zilnic zeci de mii de mașini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...