În ce emisiune de la PRO TV ar urma să apară Mihai Bendeac

La sfârșitul lunii octombrie, Mihai Bendeac părăsea masa juraților de la iUmor. Actorul a luat decizia de a se despărți de Antena 1, după ce șefii televiziunii i-ar fi cerut să fie filmat și în pauză.

Ulterior, Mihai Bendeac a fost înlocuit de Costel Bojog, iar în sezonul care abia a început, locul lui Bendeac la masa juriului a fost preluat de Nelu Cortea şi Cătălin Bordea.

În urmă cu câteva zile, Mihai Bendeac a postat pe conturile de socializare o imagine cu sigla postului de televiziune PRO TV, dând de înțeles că va apărea în curând într-o emisiune la acest post.

Surse din presa mondenă relatează că, Mihai Bendeac ar urma să vină la masa juraților „Românii au talent”. În trecut, el i-a refuzat și a ales să rămână la iUmor, dar lucrurile s-au schimbat acum.

„Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca și persoană, la mine ca și artist. Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru Românii au talent. Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie”, spunea actorul acum ceva timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...