În ce hal arată Colegiul Alexandru Ioan Cuza din Alexandria, cel mai bun liceu din Teleorman (GALERIE FOTO)

Aceste fotografii nu sunt făcute nici într-o închisoare, nici în vreun loc din Ucraina, pe unde au trecut tancurile și soldații ruși, ci în curtea celui mai bun colegiu din județul Teleorman, respectiv Alexandru Ioan Cuza, cunoscut și sub denumirea de Liceul IPTE.

Prea multe cuvinte nu se pot comenta despre aceste imagini, care vorbesc de la sine. Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza din Alexandria, județul Teleorman, cunoscut și ca Liceul IPTE, unde învață sute de elevi din clasele IX – XII, are o curte deplorabilă. Mizeria și degradarea sunt la ele acasă. Pe intrarea elevilor sunt desenate organe genitale, locul unde copiii ar trebui să bea apă potabilă este distrus și plin de gunoaie, iar toată curtea este plină de mizerie și de gropi.

Chiar lângă locul unde scrie “Loc de adunare”, mai exact în dreapta acestuia, zac tot felul de obiecte care par a fi paturi sau saltele rupte și mucegăite.

Totodată, în urmă cu doi-trei ani, liceul Alexandru Ioan Cuza a fost și în vizorul Poliției, întrucât, potrivit surselor Puterea.ro, câțiva elevi ai colegiului au fost prinși cu droguri la școală.

Tot cam în acea perioadă am asistat și eu la un Bal al Bobocilor al Colegiului Național Alexandru Ioan Cuza din Alexandria. A avut loc la un restaurant de lux din oraș. Copiii și profesorii erau îmbrăcați foarte elegant, totul părea impecabil. Conducerea colegiului se lăuda, atunci, cu performanțele elevilor, spunând că liceul lor este primul din județul Teleorman la capitolul rezultate școlare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...