În ce hal arată Colegiul Alexandru Ioan Cuza din Alexandria, cel mai bun liceu din Teleorman (GALERIE FOTO)

Aceste fotografii nu sunt făcute nici într-o închisoare, nici în vreun loc din Ucraina, pe unde au trecut tancurile și soldații ruși, ci în curtea celui mai bun colegiu din județul Teleorman, respectiv Alexandru Ioan Cuza, cunoscut și sub denumirea de Liceul IPTE.

Prea multe cuvinte nu se pot comenta despre aceste imagini, care vorbesc de la sine. Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza din Alexandria, județul Teleorman, cunoscut și ca Liceul IPTE, unde învață sute de elevi din clasele IX – XII, are o curte deplorabilă. Mizeria și degradarea sunt la ele acasă. Pe intrarea elevilor sunt desenate organe genitale, locul unde copiii ar trebui să bea apă potabilă este distrus și plin de gunoaie, iar toată curtea este plină de mizerie și de gropi.

Chiar lângă locul unde scrie “Loc de adunare”, mai exact în dreapta acestuia, zac tot felul de obiecte care par a fi paturi sau saltele rupte și mucegăite.

Totodată, în urmă cu doi-trei ani, liceul Alexandru Ioan Cuza a fost și în vizorul Poliției, întrucât, potrivit surselor Puterea.ro, câțiva elevi ai colegiului au fost prinși cu droguri la școală.

Tot cam în acea perioadă am asistat și eu la un Bal al Bobocilor al Colegiului Național Alexandru Ioan Cuza din Alexandria. A avut loc la un restaurant de lux din oraș. Copiii și profesorii erau îmbrăcați foarte elegant, totul părea impecabil. Conducerea colegiului se lăuda, atunci, cu performanțele elevilor, spunând că liceul lor este primul din județul Teleorman la capitolul rezultate școlare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...