În plină criză energetică, Nicușor Dan atârnă luminițele de Crăciun pe stâlpi și prin copaci

Guvernul României stinge lumina prin birouri, Primăria Capitalei le aprinde pe străzi. Deși toată lumea propovăduiește reducerea, pe cât posibil, a consumului de energie, Nicușor Dan pare să joace în alt film. Va atârna luminițe de Crăciun prin copaci și pe stâlpi. 

Primăria Capitalei, prin Compania Municipală de Iluminat Public București, a început montarea instalațiilor pentru iluminatul festiv de sărbători din Capitală.
Luminițele vor fi aprinse în seara zilei de 1 decembrie, odată cu iluminatul public.
Aproape 3.000 de instalații luminoase, care utilizează tehnologia LED pentru un consum eficient, vor împodobi zone precum bd. Magheru, Piața Universității, Piața Romană, bd. Lascăr Catargiu, bd Kiseleff, bd. Unirii și Piața Presei Libere.
Instalațiile luminoase sunt aceleași din anii trecuți, nu au mai fost cumpărate sau închiriate alte echipamente.
În decembrie 2021, Nicuşor Dan preciza că PMB a cheltuit un milion de lei pentru iluminatul festiv, în timp ce în 2020 a alocat 10 milioane de lei în acest scop. El menţiona că Primăria a folosit toate instalaţiile luminoase pe care le avea la dispoziţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...