În premieră: Interpreta hitului Jerusalema se află în România (VIDEO)

Publicat: 24 aug. 2022, 22:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
În premieră: Interpreta hitului Jerusalema se află în România (VIDEO)

Nomcebo Zikode, interpreta hitului Jerusalema, a ajuns, în premieră, în România, în după-amiaza zilei de marți. Solista sud-africană va cânta la „Black Sea Excellence Awards Gala”, pe 26 august.

Interpreta se află pentru prima oară în România. Zikode a fost întâmpinată la aterizarea pe aeroportul Otopeni de jurnaliști, care i-au adresat câteva întrebări. Interpreta a vorbit deschis cu cei ce au întâlnit-o la aeroport și a dansat și a cântat alături de cei prezenți.

Ea a mărturisit că este entuziasmată să se afle în România și e foarte nerăbdătoare să încerce mâncarea noastră tradițională, în special, sarmalele.

Cine nu știe cântecul ”Jerusalema”? O să adore melodiile mele și, de asemenea, abia aștept să mănânc mâncare tradițională românească”, a mai spus solista cu privire la vizita ei în România.

Piesa Jerusalema aparține DJ-ului sud african Master KG, care a ales-o pe  Nomcebo Zikode ca voce feminină în proiectul său. Lansată în noiembrie 2019, melodia a devenit virală la începutul anului 2020, în pandemie, datorită #JerusalemaChallenge.

Pe ritmurile acestei piese au dansat medici, polițiști, pompieri, elevi. În primele luni ale carantinei era o modalitate de a transmite un mesaj pozitiv, de solidaritate umană, în contextul în care pandemia a afectat întreaga planetă.