În septembrie: Care dintre munți pot fi urcați DIN NOU

Vă aduceți aminte de unul dintre momentele celebre ale izolării omenirii la vreme de pandemie, când a fost semnalat faptul că se văd clar munții Himalaya?

S-ar putea spune că acest lucru a devenit chiar meme, după cum a făcut înconjurul rețelelor sociale. Din cauza măsurilor impuse de autorități, oamenii au stat în casă, iar nivelul de poluare a scăzut într-un ritm surprinzător. În consecință, oameni din nordul Indiei, în apropiere de Tibet, au putut vedea Munții Himalaya după o pauză de aproximativ 30 de ani. Iată că acum a venit vremea ca frumoșii munți să fie văzuți la propriu.   

Pentru alpiniştii străini și pentru turiști

Guvernul din Nepal va redeschide, din luna septembrie, accesul în Munții Himalya pentru alpiniştii străini și pentru turiști. Totuşi, testele pentru virusul corona sunt obligatorii. În plus, trebuie respectate reglementările de carantină, potrivit Autorității Turistice nepaleze, citată de Radio România Actualități.

Din cauza restricțiilor impuse de noul coronavirus, din primăvară, alpiniştii nu au mai putut călători în Himalaya. Prin redeschidere, țara dorește să-și salveze industria turistică afectată, conform deutschlandfunk.de.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole