În sfârșit! Primul concert live la Sala Radio în 2021

După mai multe luni de pauză generată de pandemie, muzica revine la Sala Radio, în primul concert din acest an transmis în direct, dar fără public în sală.

Orchestra de Cameră Radio, dirijată de Tiberiu Soare, va susține de la ora 19:00 o reprezentație dedicată integral lui Wolfgang Amadeus Mozart. Evenimentul are loc azi – 27 ianuarie, ziua în care se împlinesc 265 de ani de la nașterea marelui compozitor.

Și pe internet, în streaming live

Primele creații ale lui Mozart datează de când compozitorul avea vârsta de 5 ani. În doar 35 de ani de viață, geniul numit Mozart a compus peste 600 de lucrări. Concertul din această seară va putea fi ascultat pe frecvențele Radio România Cultural și Radio România Muzical.

Concertul poate fi ascultat, de asemenea, șii pe internet, în streaming live și pe pagina oficială de Facebook a Orchestrelor și Corurilor Radio și pe cea a postului Radio România Muzical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...