În sfârșit! Primul concert live la Sala Radio în 2021

După mai multe luni de pauză generată de pandemie, muzica revine la Sala Radio, în primul concert din acest an transmis în direct, dar fără public în sală.

Orchestra de Cameră Radio, dirijată de Tiberiu Soare, va susține de la ora 19:00 o reprezentație dedicată integral lui Wolfgang Amadeus Mozart. Evenimentul are loc azi – 27 ianuarie, ziua în care se împlinesc 265 de ani de la nașterea marelui compozitor.

Și pe internet, în streaming live

Primele creații ale lui Mozart datează de când compozitorul avea vârsta de 5 ani. În doar 35 de ani de viață, geniul numit Mozart a compus peste 600 de lucrări. Concertul din această seară va putea fi ascultat pe frecvențele Radio România Cultural și Radio România Muzical.

Concertul poate fi ascultat, de asemenea, șii pe internet, în streaming live și pe pagina oficială de Facebook a Orchestrelor și Corurilor Radio și pe cea a postului Radio România Muzical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...