Ciucă și Ciolacu l-au uitat la București pe ministrul Apărării

Moment de cascadorii râsului miercuri la fabrica de vehicule blindate IVECO de la Petrești, unde nu a ajuns și ministrul Apărării dintr-un motiv hilar: atât primul ministru cât și președintele Camerei Deputaților au crezut fiecare că celălalt îl va invita pe noul membru al Guvernului. Drept urmare, nimeni nu l-a chemat.

Noul ministru al Apărării, Angel Tîlvăr, nu a fost alături de premierul Nicolae Ciucă și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, la fabrica de vehicule blindate IVECO din Petrești.

O explicație a absenței a venit din partea primului ministru.

„Domnul ministru abia a reușit să preia portofoliul ieri. A fost o chestiune de necorelare între noi și am crezut că îl anunță domnul președinte Ciolacu, dânsul a considerat că îl anunț eu. Domnul ministru va veni aici împreună cu domnul ministru al Economiei atunci când vor considera că este necesar să discute elemente tehnice specifice celor două ministere”, a explicat Nicolae Ciucă confucia creată.

Iveco Defence Vehicles a construit pe 9.000 de mp în localitatea Petrești din județul Dâmbovița o fabrică în care va realiza parțial o parte din cele peste 2.900 de camioane militare pentru forțele române. Primul contract de peste 216 milioane de euro a fost semnat cu Armata și prevede o tranșă de 942 de camioane militare, iar începând de la camionul cu numărul 301, toate ar trebui produse în țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...