Încă 50 de contracte semnate prin „Anghel Saligny” în valoare de 601 milioane lei

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MLDPA) a anunțat semnarea a 50 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Valoarea acestora este de peste 601 milioane lei și merg către drumuri, poduri, alimentare cu apă şi canalizare, conform ministrului Cseke Attila.

Contractele semnate vizează modernizarea unor drumuri judeţene, străzi şi drumuri de interes local, reabilitarea unor poduri şi înfiinţarea, modernizarea sau extinderea unor sisteme de alimentare cu apă, a unor reţele de canalizare şi a unor staţii de epurare a apelor uzate.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, se ridică la 457, în valoare totală de 4.854.703.632,21 de lei – a precizat ministrul dezvoltării.

Anexă: Lista contractelor semnate
https://www.mdlpa.ro/uploads/articole/attachments/63e6132797772611804046.xlsx

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...