Încă o țară a raportat o creștere record a numărului de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus

Republica Cehă a raportat cea mai mare creștere a noilor îmbolnăviri cu coronavirus, cu 1.541 de cazuri. Este a treia zi la rând când țara înregistrează o creșterea masivă a numărului de infectări și a cincea zi consecutivă cu peste 1.000 de infecții.

Țara a raportat 94 de cazuri la 100.000 de locuitori în ultimele 14 zile, potrivit datelor Centrului European de Prevenire și Control al Bolilor, citate de Mediafax.

De la debutul pandemiei, Cehia a înregistrat 35 401 de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus și 453 de decese, țara fiind printre primele din Europa care a introdus obligativitatea purtării măștilor, a închis școlile și a restricționat călătoriile.

Ca urmare a creșterii numărului de îmbolnăviri din Cehia, Germania a luat decizia să solicite călătorilor care vin din Praga să prezinte la vamă un test negativ COVID-19 sau să respecte o perioadă de carantină de două săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Denunț exploziv la Parchetul General privind mafia din Craiova

Un om de afaceri din Craiova a făcut la începutul acestui an un denunț exploziv la fostul procuror general Gabriela Scutea privind aranjamentele și...