Încă trei suspecți de infectare cu Omicron. Probele sunt secvențiate la Institutul ”Matei Balș”

Alți trei români sunt suspecți de infectare cu varianta Omicron. La Institutul ”Matei Balș”, sunt în curs de secvențiere probele prelevate de la aceste persoane, a anunțat medicul Adrian Marinescu, directorul Institutului.

În legătură că aceste persoane există o suspiciune, ”nu e o suspiciune înaltă”. Ele sunt asimptomatice și se află în carantină, precizează medicul Marinescu.

În prezent, șase persoane sunt suspecte de infectare cu varianta Omicron a noului coronavirus, probele de la acestea fiind în curs de secvențiere.

Deja Ministerul Sănătății a anunțat că în cazul a două persoane testate există o suspiciune înaltă pentru varianta Omicron a virusului SARS-Cov-2.

De asemenea, Ministerul Sănătății mai precizează că procesul de secvențiere a genomului pentru tulpina Omicron se realizează în mai multe etape, pe parcursul mai multor zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...