Încă un mare oraș din România va intra în carantină de noapte: Rata de infectare a depășit 8,5 la mia de locuitori

Cluj-Napoca intră oficial, în carantină de noapte și în timpul săptămânii, începând de astăzi. Miercuri, rata de infectare de depășit 8,5 la mia de locuitori.

Începând de joi, 7 octombrie, în Cluj-Napoca, persoanelor nevaccinate anti-COVID-19 li se interzice circulația în afara locuinței, în intervalul orar 20:00-05:00. De asemenea, magazinele  și restaurantele se închid la ora 22:00, după care pot livra la domiciliu.

În cazul deplasării în interes profesional, în afara intervalului permis, persoanele nevaccinate trebuie să prezinte polițiștilor adeverință de la locul de muncă, respectiv declarație pr propria răspundere, inclusiv pentru motive de natură personală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...