Incendii în două locații din Sibiu, zeci de persoane evacuate

Două incendii au avut loc luni dimineață pe raza județului Sibiu. Cel mai puternic dintre ele a dus la evacuarea a aproximativ 50 de persoane.

Potrivit unui comunicat transmis luni de ISU Sibiu, un incendiu puternic a fost semnalat dimineața, în jurul orei 2, la balconul unui apartament de la etajul al doilea din cartierul Arhitecţilor din Cisnădie. La faţa locului s-au mobilizat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. La sosirea echipajelor de pompieri, aproximativ 50 de persoane din bloc se autoevacuaseră şi incendiul se manifesta cu flacără deschisă la întreg balconul apartamentului.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ două ore şi nu au fost victime. Au ars obiecte depozitate pe balcon (patru cauciucuri, mase plastice etc.) şi au fost afectate balcoanele din vecinătate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit.

Tot în noapte de duminică spre luni,  în jurul orei 2.30, pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD la un incendiu la o cabană de lemn din municipiul Sibiu. Incendiul a fost lichidat în aproximativ o oră. A ars 70% din cabana de lemn de circa 20 mp.

Două persoane care au suferit arsuri pe mâini au primit îngrijiri medicale şi au refuzat transportul la spital. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic produs accidental de jar ori scântei, a mai informat ISU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole