Incendiu de proporții în Chiajna. În apropiere se află un centru comercial

Publicat: 09 iul. 2024, 14:58, de Corina Oprea, în ACTUALITATE , ? cititori
Incendiu de proporții în Chiajna. În apropiere se află un centru comercial
sursa: Facebook/ Meteoplus

Incendiu puternic în apropiere de Capitală. Din primele informații, este vorba despre un incendiu de vegetație, care a izbucnit în localitatea Chiajna. Cei aflați în zonă s-au panicat și au solicitat ajutorul pompierilor, care au o sarcină extrem de grea.

Incendiu în apropiere de București

Un incendiu de proporții a izbucnit, în cursul acestei zile, în localitatea Chiajna din județul Ilfov. Mai mulți oameni ar fi zărit fumul negru și dens, ușor de observat chiar și de la o distanță mare, motiv pentru care au solicitat ajutorul pompierilor.

Mai multe persoane au apelat numărul unic de urgență 112. Conform primelor informații, incendiul de vegetație uscată s-a soldat cu flăcări și degajări de fum.

Este vorba despre un incendiu de vegetație, care le-a dat bătăi de cap echipajelor de salvare. În zonă se află mai multe centre 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă comerciale, ceea ce le îngreunează accesul pompierilor.

Reprezentanții ISU București-Ilfov au transmis că nu există victime, iar pentru stabilizarea situației a fost nevoie de intervenția a

„In urma cu scurt timp am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la vegetație uscată, în localitatea Chiajna, din județul Ilfov. Au fost alertate 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Incendiul s-a manifestat cu flacără și degajări de fum, iar in acest moment este localizat. Suprafata afectata este de aproximativ 5 hectare. Nu sunt victime”, au transmis reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov.