Incendiu la Brașov, în cartierul Schei: Au ars trei case

Două case au ars aproape în totalitate, iar alta are acoperișul distrus de foc, în urma unui incendiu care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în cartierul Schei, din Brașov. Incendiul a fost stins de pompieri înainte să se extindă și la alte case din apropiere, anunță ISU Brașov.

De asemenea, doi proprietari ai unor case aflate în apropiere, la care exista pericol de extindere a incendiului, au suferit atac de panică, fiind asistați medical la fața locului de către personalul SMURD.

Incendiul a izbucnit în jurul 00.15, pompierii intervenind cu șase autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de salvare la înălțime și un echipaj SMURD.

„Când au ajuns echipajele la fața locului 3 case erau cuprinse de flăcări și exista pericolul de extindere și la alte proprietăți situate în imediata apropiere. S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului iar accesul în zonă s-a făcut cu dificultate. După o luptă cu flăcările de aproximativ 5 ore, incendiul a fost lichidat. Din fericire nu s-au înregistrat victime”, au preciat reprezentanții ISU Brașov.

La acest moment, nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului, potrivit ISU Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...