Incendiu la locomotiva unui tren de marfă. Intervenţia pompierilor, extrem de dificilă

Pompierii din Prahova intervin, miercuri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locomotiva unui tren de marfă plin cu pirită.

Din cauza locaţiei, intervenţia pompierilor este extrem de dificilă, pompierii fiind nevoiţi să se deplaseze pe jos.

Incendiul s-a produs la ieşire din combinatul Valea Călugărească spre Albeşti Muru, pe un câmp. 

„La fata locului au fost mobilizate 3 autospeciale de stingere, 1 descarcerare şi 1 ambulanţă. Accesul forţelor de intervenţie se realizează destul de greu, având în vedere poziţionarea”, a transmis ISU Prahova.

Pompierii sunţ nevoiţi să se deplaseze pe jos la locul incendiului.

1 COMENTARIU

  1. ​Recent a trecut prin România modernul tren Connecting Europe Express, dar România este de mult deconectată de Europa când este vorba de domeniul feroviar. Cu proşti din vârful sistemului! Nu faci nimic, nu construiești nimic doar furi, ruinezi si desigur România a mai suferit si va mai suferi o depopulare dramatică datorita acestor proşti, hoți puşi în vârful sistemului national de conducere. Aproape toate țările europene, dar nu și România, au rețele extinse de trenuri regio-urbane de tip S-Bahn care fac des legătura între diversele puncte ale unui oraș mare și între acest oraș și localitățile din jur. În unele țări aceste trenuri de tip S-Bahn se succed la 3-5 minute la orele de vârf și stațiile de S-Bahn sunt dese, astfel că oamenii nu mai au nevoie de mașină să meargă la serviciu.
    Cele mai rapide trenuri europene parcurg și peste 500 km fără să oprească și în mai multe țări sunt pe sute de km viteze medii de 150 km/h. În aceste condiții, în Franța, Spania, Germania, Austria sau Italia sunt rute unde trenurile au câștigat lupta cu avionul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...