Incendiu la Spitalul Municipal din Timișoara

Un incendiu a izbucnit, vineri, la Spitalul Municipal din Timişoara. În unitatea medicală a fost sesizat miros de fum.

Mai multe echipaje de la ISU au sosit la faţa locului. Pompierii au descoperit un coş incendiat, într-o baie la demisol.

„În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 07.01.2022, ora 13:54 am fost solicitati sa intervenim in urma prezentei unui miros de fum pe holul de la C.T. din Spitalul Municipal Timisoara. La locul evenimentului au fost dispuse de la Desamentele 1 si 2 de Pompieri Timisoara urmatoarele forte si mijloace:

5 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de intervenție la înălțime și 22 de pompieri. În urma recunoașterii efectuate la fața locului, s-a simțit prezenta unui miros ușor de plastic ars pe hol, fiind găsit un focar mic la un coș de gunoi dintr-un grup sanitar Incendiul a fost lichidat în cel mai scurt timp. În acest moment nu mai există niciun pericol, pompierii efectuează cercetări în întreaga clădire pentru a se asigura că nu există și alte focare și pentru a stabili cauza care a dus la producerea incendiului”, anunță ISU Banat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...