Incendiu la un atelier de prelucrarea lemnului: Peste 80 de pompieri intervin

Un puternic incendiu a izbucnit, vineri, la un atelier de prelucrarea lemnului din judeţul Harghita. Peste 80 de pompieri intervin, reuşind să limiteze întinderea focului la alte două ateliere.

 ISU Harghita a anunţat, vineri, că intervine la un incendiu izbucnit la un atelier de prelucrare a lemnului, cu pericol de propagare, în localitatea Brădeşti. 

Peste 80 de pompieri militari şi civili din cadrul subunităţilor de intervenţie Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc şi SVSU Brădeşti, Dealu, Mugeni, Satu Mare, Vlăhiţa, Zetea, cu 14 autospeciale de stingere, acţionează pentru lichidarea incendiului, suprafaţa afectată fiind de aproximativ 500 mp. 

”S-a reuşit limitarea propagării flăcărilor la alte 2 ateliere din imediata apropiere. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Intervenţia este îngreunată din cauza cantităţii mari de materiale combustibile şi a lipsei surselor de apă, alimentarea autospecialelor de intervenţie realizându-se în navetă, de la hidranţii cei mai apropiaţi”, a mai transmis ISU Harghita. 

La finalizarea misiunii de stingere, se va stabili cauza probabilă a izbucnirii incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...