Incendiu la un depozit de materiale din marginea Capitalei, 7 evacuați

Un depozit de material reciclabile din Popești Leordeni a luat foc, duminică dimineață, pompierii intervenind cu 20 autospeciale. Este afectată o zonă de aproximativ 3.000 mp, flăcările atingând până la șase metri.

Deocamdată nu au fost raportate victime, doar șapte persoane au fost evacuate, conform ISU București. Halele în care sunt depozitate îndeosebi electrocasnice sunt situate aproape de zona de intersecție cu șoseaua Olteniței.

Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la stive de materiale reciclabile (frigidere etc.) depozitate în curtea unui operator economic din zona Șoseaua de Centură. Flăcările au o intensitate foarte mare, de peste 5-6 metri și au afectat inclusiv halele de depozitare. Există pericol de extindere a incendiului la vecinătăți. Principala problemă este alimentarea cu apă, nu există deloc o sursă de apă la fața locului, trebuie să alimentăm de la alți operatori economici”, a transmis ISU București – Ilfov. Cea mai apropiată sursă de apă este la aproximativ 2 km.

În luna iulie, un alt centru de reciclare din zonă a fost mistuit de un incendiu, atunci fiind șapte victime, dintre care cinci în stare gravă.

Am constatat ca a fost vorba de o explozie la un utilaj care toca, recicla produse de înfrumusețare expirate. E vorba de sprayuri, creme, erau deja ambalate în cutii, erau expirate și le tocau”, a precizat ISU București la momentul respectiv.

Știre în curs de actualizare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...