Incendiu „Matei Balș”- Încă o persoană aflată în pavilionul afectat de incendiu, transferată ulterior, a murit. Bilanțul deceselor a ajuns la 11

Încă un pacient dintre cei aflaţi în pavilionul de la Institutul „Matei Balş” care a fost afectat de un incendiu, săptămâna trecută, a murit. Ministerul Sănătăţii (MS) a anunţat că este vorba despre o femeie de 84 de ani, care fusese apoi transferată la Spitalul Elias şi care avea o formă severă de COVID-19 şi multiple comorbidităţi.

„Ministerul Sănătăţii a fost informat, în această dimineaţă, despre un deces în rândul pacienţilor care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021”, se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de MS.

Este vorba despre o pacientă în vârstă de 84 de ani, transferată după incendiu la Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias” din Bucureşti. Pacienta a fost diagnosticată cu o formă severă SARS Cov-2 şi prezenta multiple comorbidităţi.

Ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului.

Acesta este al unsprezecelea deces înregistrat în rândul pacienţilor care s-au aflat în pavilionul afectat de incendiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole