Incendiu mistuitor la un hotel din Rupea, județul Brașov. Pompierii au luptat șase ore să stingă focul

Mansarda şi acoperişul unui hotel din Rupea au fost mistuite de flăcări în noaptea de miercuri spre joi, turiştii autoevacuându-se la timp, astfel că nicio persoană nu a fost rănită în incendiu.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, pentru lichidarea incendiului, echipe ale pompierilor militari braşoveni şi din judeţul Mureş, precum şi voluntari de la serviciile pentru situaţii de urgenţă din Rupea, Racoş şi Hoghiz au acţionat peste șase ore.

Pentru stingerea incendiului s-a intervenit atât din exteriorul hotelului, cu autospecialele de salvare la înălţime, cât şi din interiorul construcţiei.

La faţa locului au fost direcţionate șase autospeciale cu apă şi spumă, 2 de salvare la înălţime, 3 de intervenţie, o autocisternă şi două echipaje ale SMURD.

Aproximativ 30 de persoane s-au autoevacuat. O singură persoană a suferit un atac de panică, fiind asistată la faţa locului de către echipajul medical al SMURD.

În urma incendiului au ars acoperişul hotelului pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi şi mansarda, a precizat ISU Braşov.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole