Incendiu uriaș și pericol de explozie în București, în Prelungirea Ghencea VIDEO

Un incendiu uriaș a avut loc, în această seară, în cartierul Prelungirea Ghencea din București, o zonă foarte aglomerată. Tot cartierul Drumul Taberei este acoperit de un nor toxic.

La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe și 15 mașini de pompieri ca să stingă incendiul care, din primele informații, s-ar fi produs la un pe o proprietate privată, din Prelungirea Ghencea, unde se găsesc câteva amenajări improvizate care serveau ca spații pentru depozitare.

Pompierii veniți la fața locului se luptă cu flăcările la această oră și au spus că se tem de o eventuală explozie. Este posibil să fie activat codul roșu de alertă.

Suprafața afectată este de aproximativ 400 demetri pătrați. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență nu sunt victime umane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...