Încep înscrierile la programul rabla pentru electrocasnice! Ministerul Mediului a decis calendarul și ce sumă alocă

Programul „Rabla pentru Electrocasnice – ediția de sărbători” începe vineri, cu un buget total alocat de 34 de milioane de lei.

„Avem o veste importantă legată de programul Rabla electrocasnice. Lansăm o nouă sesiune, o sesiune de sărbători, cu un buget de 34 de milioane de lei, pentru cei care vor să-și achiziționeze mai prietenoase cu mediu, care consumă mai pun curent electric. Această sesiune va începe cu o perioadă de înscriere, care începe mâine, 19 noiembrie”,a  anunțat joi Tanczos Barna, ministrul Mediului.

Începând de vineri dimineață, de la ora 10, persoanele fizice au la dispoziție șapte zile în vederea înscrierii în program prin crearea contului de utilizator în aplicația informatică.

Toți cei interesați să participe în program, în oricare dintre etape.

„După înscriere vom avea trei sesiuni. Următoarea etapă, cea rezervată pentru televizoare, laptopuri și tablete începe pe 3 decembrie, iar ultima, pentru aparate de aer condiționat, uscătoarele de rufe și aspiratoare pe 10 decembrie. Pentru această etapă am introdus o condiție mult mai riguroasă – voucherele sunt nominale, netransmisibile, să eliminăm traficul, vânzarea acestora după rezervate”, a adăugat Tanczos.

Pentru mașinile de spălat rufe, mașini de spălat vase, aparate de aer condiționat, frigidere, televizoare și uscătoarele de rufe se oferă vouchere în valoare de 400 de lei, pentru aspiratoare vouchere de 200 de lei, pentru laptopuri vouchere în valoare de 500 de lei și pentru tablete vouchere de 300 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...