Începe deszăpezirea pe Transalpina

Săptămâna viitoare începe deszăpezirea pe Transalpina.Mai exact, pe 2 mai utilajele Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu vor intra pe tronsonul cuprins între Rânca și Obârșia-Lotrului.

Este vorba despre tronsonul închis în toamna anului trecut, pe perioada sezonului de iarnă. DN 67 C între Rânca și Obârșia-Lotrului este închis oficial până pe 1 iunie 2023.

Sunt șanse mari ca anul acesta șoseaua să fie redeschisă mult mai devreme.

„2 mai vor începe lucrările de deszăpezire pe tronsonul care este închis. Sunt zone unde nu mai este multă zăpadă. Nu știm cum stăm în Pasul Urdele unde de regulă sunt câțiva metri de zăpadă viscolită. Mai avem și câteva avertizări, pentru zilele următoare, de ploi și temperaturi scăzute și nu este exclus ca în zona de creastă să avem ninsoare. Dar colegii de la SDN Târgu Jiu au spus că se vor încadra să deszăpezească șoseaua în cursul lunii mai. Deci va fi deschisă înainte de 1 iunie, dacă nu va reveni iarna la începutul verii. După deszăpezire se va trece la reparații, în funcție de cum se prezintă carosabilul”, a declarat Cristi Tudor, reprezentant al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...