Începe ediţia 2021 a Târgului de Carte GAUDEAMUS. Cum se participă

Radio România organizează în perioada 17 – 21 noiembrie ediţia 2021 a Târgului de Carte GAUDEAMUS, eveniment care se va desfăşura exclusiv online.

Întrucât toți cei implicați investesc resurse semnificative pentru pregătirea unei ediții cu participare fizică iar riscul ca evenimentul să fie anulat sau afectat de noile măsuri de prevenție anti-COVID, în contextul epidemiologic tot mai grav din în ultima perioadă, considerăm că târgul nu se mai poate organiza la standardele obișnuite și cu rezultatele preconizate, pe măsura acestor eforturi.

Astfel, în intervalul 17 – 21 noiembrie, zilnic între orele 10.00 și 21.00, site-ul www.gaudeamus.ro și pagina de Facebook Radio România Gaudeamus vor găzdui evenimente de tipul: interviuri cu scriitorii ale căror lucrări se vor regăsi în oferta târgului, prezentări de noi apariții, dezbateri având ca temă apariții editoriale recente, mesaje ale autorilor, ateliere de creație, lecturi etc. Înscrierea evenimentelor în programul târgului se va realiza prin completarea și expedierea formularului online aferent, până cel mai târziu la data de 12 noiembrie.

Evenimentele live propuse vor fi transmise pe website-ul gaudeamus.ro

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole