Începe finalul ”mandatului Cîțu”? Președintele PNL a absentat de la sărbătoarea de Hanuka!

Deși a fost invitat să participe la sărbătoarea de Hanuka alături de președintele Camerei Deputaților și de șeful guvernului, președintele PNL, Florin Cîțu a absentat de la eveniment gest care poate fi un indiciu că ruptura dintre acesta și Nicolae Ciucă este ireversibilă.

Președintele PNL a lipsit de la sărbătoarea evreiască de Hanuka, unde liderul Camerei Deputaților și șeful guvernului au ținut discursuri alături de ambasadorul Israelului, Excelența sa, David Saranga. Absența acestuia de la eveniment vine la puțin timp după ce noul premier l-a eliberat din funcția de consilier din executiv pe Lucian Isar, semn că falia dintre Nicolae Ciucă și Florin Cîțu se adâncește. Surse politice au declarat în urmă cu câteva zile pentru Puterea.ro că în PNL se vorbește de organizarea unui congres extraordinar în primăvara lui 2022, iar Nicolae Ciucă ar putea fi noul candidat pentru șefia partidului.

1 COMENTARIU

  1. Politicianul român Florin Cîţu cu siguranță zilei de ieri și cea de astăzi… și-a încasat disciplinat Cecurile sale Bancare pentru a sa muncă adusă Președenției si partidului PSD plus, plus şi un viitor loc plăcut și călduț peste ocean pentru următorii 250 de ani.
    Să distrugi o guvernare, ruinezi o țară nu este o muncă atât de ușoară, confortabilă ținând cont şi de viaţă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole