Incident pe A1: O camionetă a luat foc

O autoutilitară a ars aproape în totalitate, sâmbătă dimineaţă, pe autostrada A1. Traficul a fost oprit pe un sens pe durata intervenţiei pompierilor, informează ISU Argeş. Incidentul s-a produs la kilometrul 94 pe sensul Piteşti-Bucureşti.

Pompierii din cadrul Detaşamentului Bradu au intervenit la faţa locului, în jurul orei 5, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

„Ajunşi la locul evenimentului, au constatat că flăcările cuprinseseră aproape în întregime vehiculul. S-a intervenit pentru stingerea incendiului, iar pe parcursul intervenţiei pompierilor traficul a fost oprit pe respectivul sens de mers. Nu au fost victime, şoferul sesizând producerea incendiului, oprind şi evacuându-se la timp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului sunt scurgerile de lichide combustibile pe suprafeţele fierbinţi din compartimentul motor”, precizează ISU Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...