Incredibil: Celebritatea care nu își susține financiar mama. De ce o pedepsește

Celebrul regizor Quentin Tarantino și-a amintit, în cadul podcast-ului The Moment, susținut de către Brian Koppelman, de un episod marcant din copilăria lui. Respectiv atunci când mama sa a fost de partea profesorilor atunci când a fost certat pentru că a scris un scenariu la școală. Avea 12 ani și profesorii au considerat că a făcut „un act sfidător de rebeliune”.

M-a jignit în legătură cu asta. În mijlocul micii sale tirade a spus: O, și apropo, această mică carieră de scriitor(…) Această prostie s-a terminat!”, a declarat Quentin, potrivit The Economic Times.

Când mi-a spus asta într-un mod sarcastic, am spus: OK, când voi deveni un scenarist de succes, nu vei vedea niciodată vreun ban din succesul meu. Nu va există casă pentru ține. Nu va există vacanță pentru ține, nici măcar un Cadillac cum avea Elvis pentru mămică. Nu primești nimic, pentru că ai spus asta!”, a adăugat Tarantino, potrivit citat de Agerpres.

Există consecințe pentru cuvintele voastre atunci când este vorba despre copiii voștri. Amintiți-va că există consecințe pentru tonul vostru sarcastic despre ceea ce este important pentru ei., a încheiat regizorul. Mama lui Tarantino, Connie Zastoupil, are 75 de ani. Această l-a cunoscut pe al doilea sau soț, Curtis Zastoupil când s-a mutat cu familia în Los Angeles, iar acesta ar fi încurajat ambiția lui Tarantino de a deveni un regizor de succes.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dacian Cioloş este cetăţean francez?EXCLUSIV

Aflat dintotdeauna într-un con de umbră, fostul minuscul funcţionăraş agronom ajuns cu sprijinul nemijlocit al “ciumei roşii” comisar european, ba chiar şi premier al...

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...