INCREDIBIL. Directorul Sălii Polivalente din București, Cătălin-Ovidiu Obuf Buhăianu, a teleportat mașina de serviciu în comuna din Botoșani unde, în același timp, este și administrator public

Un controversat fost deputat PSD-PD-PDL-PSD din Botoșani, Cătălin-Ovidiu Obuf Buhăianu, a făcut o inginerie patromonială încredibilă în plină epidemiei de coronavirus din postura de director al celei mai mari săli polivalente din București, dar, în același timp, este și de administator al unei comune aflată la peste 500 km de capitala României.

Director off-line în București și administrator public în Botoșani pentru sfaturi și idei

Din 2015, indiferent de cine s-a aflat la guvernare, fostul deputat Cătălin-Ovidiu Obuf Buhăianu este directorulul Complexului Sportiv Național „Sala Polivalentă” din București, entitate aflată sub tutela Ministerului Tineretului și Sportului.

Pentru această funcție a fost remunerat lunar cu circa 5.000 de lei. E mult sau puțin, greu de spus! Dar, un lucru e cert: directorul Obuf Buhăianu este cam greu de găsit pe la Sala Polivalentă, dar noroc că sunt câțiva angajați care țin sala în viață.

Însă, după alegerile din 27 septembrie 2020, un prieten de al său, Gheorghe Claudiu Doroftei, a devenit primar din partea PSD al comunei Bălușeni din județul Botoșani. La scurt timp după investire, noul edil a anunțat că localitatea Bălușeni va avea un administrator public în persoana lui Obuf Buhăianu a cărui remunerație lunară este mai mare decât cea de la Sala Polivalentă, adică de vreo 5.500 de lei.

Astfel, fostul deputat din 2020 este în același timp și director al Sălii Polivalente din București dar și administator public al unei comune aflată la peste 500 km de capitala României.

Incredibil, dar adevărat, iar Agenția Națională de Integritate (ANI) doarme în front! Întrebat cum poate să administreze comuna fostul deputat fiind director la Sala Polivalentă din București, primarul din Bălușeni a spus că „prin ideile și sfaturile pe care le dă o poate face foarte bine”. Idei și sfaturi pe bani publici! Asta da performanță administrativă.

De la mine pentru… mine

Însă, ceea ce se știe mai puțin este faptul că, imediat, după alegerile locale din 2020, directorul Cătălin-Ovidiu Obuf Buhăianu a făcut o inginerie patromonială care oricând poate fi scanată de DNA. Camera de Conturi București a menționat în Raportul de constatare din 18.06.2021 că ”Sala Polivalentă a predat acest auto Ford Nerabus B-09-SPL către Primăria Comunei Bălușeni prin procesul verbal 2121/14.10.2020”.

Adică, directorul general al Sălii Polivalente, Cătălin-Ovidiu Obuf Buhăianu, a dat gratuit o mașină a Sălii Polivalente către Primăria Comunei Bălușeni unde el este administrator public… prin sfaturi și idei! Adică, una dintre mașinile de serviciu aflate la dispoziția directorului Obuf-Buhăianu a ajuns gratuit la administratorul public Obuf-Buhăianu. Asta, da performanță managerială și administrativă!

Mai mult, auditorii de conturi au descoperit că autoturismul teleportat de Obuf Buhăianu nu există evidențe ale consumului de carburanți, iar foaie de parcurs doar pentru luna septembrie 2020. Dar, în curând PUTEREA va prezenta pe larg ce jaf incredibil a descoperit Curtea de Conturi a României la Sala Polivalentă păstorită de Cătălin-Ovidiu Obuf Buhăianu.

Un traseist politic …perfect

Ovidiu Obuf Buhăianu a fost ales în 2004 pe listele PSD, dar în iunie 2007 a trecut la PD, care ulterior s-a transformat în PDL. Din februarie 2008, după transformarea PD în PDL, Obuf Cătălin Ovidiu Buhăianu a devenit membru PDL. În legislatura 2008-2012, Obuf Cătălin Ovidiu Buhăianu a fost ales pe listele PD-L dar în iulie 2012 a trecut la PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...