INCREDIBIL. Edilul liberal al Ploieștiului, Andrei Volosevici, a început să fluiere în interesul PSD

Noul edil al municipiului Ploiești, liberalul Andrei Volosevici, de fapt la al doilea mandat după cel din era PDL din perioada 2008-2012, a pregătit o mutare surprinzătoare care va scandaliza întreaga organizație județeană a partidului din care face parte.

Impus de PSD, demis de PNL, reevaluat de PNL

Primarul Andrei Volosevici o să semneze în zile următoare numirea lui Cristian Nica (FOTO) în funcția de director al Clubului Sportiv Municipal Ploiești, entitate sportivă finanțată anual cu sume mari de bani de către municipalitate.

Numai că impunerea lui Nica, fost arbitru de fotbal acum aciuat ca observator la Federația Română de Fotbal, ridică o mulțime de semne de întrebare.

În octombrie 2014 el a fost impus la conducerea CSM Ploiești de fostul edil PSD, Iulian Bădescu. Ulterior, în august 2018, acesta este numit prin concurs de fostul edil liberal Adrian Dobre, dar, atenție ca urmare a susținerii venite din partea PSD și ALDE din Consiliul Local Ploiești.

Dar. după mai multe scandaluri apărute în decursul anului 2019 la CSM Ploieşti, totul culminând cu o acuzaţiile grave de agresiune sexuală aduse unui asistent medical al echipei de handbal de familia unei fetițe de 13 ani, Cristian Nica este demis de către fostul primar Adrian Dobre.

Trebuie precizat că CSM Ploiești se ocupă și de administrarea stadionului „Ilie Oană” și a Hipodromului Ploiești, ceea ce face ca funcția de conducere a acestui club să fie destul de atractivă și râvnită.

Nica, săgeata lui Răchită, garantată de Volosevici

Cât timp a fost director cu bine cuvântarea PSD, Cristian Nica s-a „remarcat” prin angajarea fiului său ca instructor sportiv la clubul pe care-l conducea și închirierea unui spațiu, tot de la club, pentru o activitate sportivă de întreținere derulată de soția sa.

La scurt timp după ce a fost demis, fostul arbitru a dat în judecată Primăria Ploiești pe motiv că a fost demis ilegal, dar recent a aflat că a pierdut definitiv procesul cu municipalitatea. Dar, surprinzător, deși știe că Nica este omul susținut și garantat de PSD, primarul Andrei Volosevici vrea să-l impună din nou la șefia CSM Ploiești cu toate că a pierdut procesul cu municipalitatea.

Potrivit informațiilor noastre, impunerea lui Cristian Nica la conducerea CSM Ploiești este o manevră a lui Volosevici de a îi face un serviciu fostului fotbalist și controversat antrenor Valeriu Răchită.

De fapt, Volosevici l-ar vrea la șefia CSM Ploiești pe Valeriu Răchită, dar cum acesta nu are studii superioare nu poate ocupa acest post. Ca atare, cei doi au căzut de acord să impună pe Nica, dar în realitatea clubul urmează să fie condus de Răchită. Adică, o să fie marioneta lui Răchită, garantată de Volosevici.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...