Incredibil. La Vaslui, o bătrână a primit factură de 6,7 milioane euro la gaze

Record absolut pentru factura la gaze primită de pensionarii din România: nu mai puțin de 6,7 milioane de euro. Se întâmplă la Vaslui, una dintre zonele cele mai sărace din România, unde o femeie de 70 de ani a primit o înștiințare de plată în sumă de 33,5 milioane de lei, adică consumul pentru un aragaz și o centrală folosită doar pentru încălzitul apei, pentru locuință folosindu-se lemne.

Pe bună dreptate, nu mică i-a fost uimirea bătrânei din Vaslui, când s-a trezit cu o factură la gaze naturale pe care era trecut un consum de 13.625. 177  MWH/mc, de la un index de 1.251 MWH/mc, cât era la ultima citire a contorului, arată Ziarul de Vaslui.

„Săptămâna trecută, când a primit mama factura, eu eram în alt colț al țării. M-a sunat panicată că a venit factura la gaz, de 33 milioane lei vechi. Săraca, era atât de bulversată citind atâtea cifre și probabil că nu îi venea să creadă că, de fapt, factura e în lei noi”, a declarat băiatul femeii, Gabriel Mereuță.

După ce au fost cerute explicaţii la ghișeele Gaz Est, funcționarii recunoscând că a fost o eroare, a fost emisă o nouă factură, de data aceasta de 1.700 lei. A urmat un alt drum, iar în final s-a ajuns la 200 lei. Dar cu timp pierdut, nervi și drumuri degeaba făcute de o femeie de 70 de ani.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole