INCREDIBIL. Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, confirmă că CSA Steaua a ajuns sat fără câini

În ziua când Gheorghe Berceanu, cel mai mare luptător al României era condus pe ultimul drum, conducerea CSA Steaua București n-a catadisit să fie prezentă la funeraliiile marelui campion ci a preferat să organizeze o festivitate controversată care a scandalizat lumea sportului românesc.

Berceanu n-are trecere la CSA Steaua de… Pârcălabu

Conducerea Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua București, mai exact comandantul Răzvan Bichir, a inaugurat la Complexul Sportiv din Bulevardul Ghencea, cu un oarecare fast, o sală de lupte cu numele lui Marin Pârcălabu.

Denumirea acestei săli a scandalizat pe mai campioni și performeri ai clubului militar și nu numai pentru că sala ar fi trebuit să se numească Gheorghe Berceanu, campion olimpic, mondial și european și nicidecum Marin Pârcălabu, care a fost un luptător bun, dar fără performanțe olimpice sau mondiale.

Pentru a clarifica această situație incredibilă, PUTEREA a solicitat ministrului Apărării Naționale, Vasile Dîncu, să precizeze cine a decis ca sala să poarte un asemenea nume, cine a executat lucrările și cât au costat aceste lucrării.

Fiul propune, fiul aprobă pentru… tata

Răspunsul ministrului Vasile Dîncu servit de către conducerea CSA Steaua, adică de comandantul Răzvan Bichir, este incredibil, fapt care ministrul Apărării a înghițit momeala celor de la Steaua. 

Numele sălii de lupte din cadrul Complexului Sportiv Ghencea a fost propus la inițiativa Federației Române de Lupte și a Membrilor Secției de Lupte a CSA Steaua, iar argumentul determinant al acestei inițiative a fost aprecierea la scară largă a personalității lui Marin Pârcalabu de către suflarea stelistă și a familiei luptelor sportive la nivel național”, se menționează în răspunsul MApN către PUTEREA.

Practic, prin acest răspuns este luat peste picior ministrul Vasile Dîncu pentru că președintele Federației Române de Lupte și managerul secției de lupte de la CSA Steaua este Răzvan Pârcălabu, nimeni altul decât fiul lui Marin Pârcălabu. Așadar, fiul a propus ca sala să poarte numele tatălui său.

Satul fără câini al Ministerului Apărării Naționale din …Ghencea

Dar, marea surpriză a răspunsului MApN servit de cei de la CSA Steaua către PUTEREA este la final: ”Pentru detalii referitoare la costurile de execuție, finanțare și firma care a executat lucrările, vă recomandăm să vă adresați Federației Române de Lupte”. Practic, în ograda Ministerului Apărării Naționale s-a construit o sală de lupte și nimeni nu știe cine a efectuat aceste lucrări și cât a costat.

Adică, vine cineva la tine în casă și face ce vrea fără ca tu, CSA Steaua sau MApN, să ai habar. Asta demonstrează ca CSA Steaua este sat fără câini. Pentru conducerea MApN și CSA Steaua, sat fără câini sau satul lui Cremene înseamnă un ”loc fără pază, unde poate intra și ieși oricine și oricând” sau ”un loc în care domnește dezordinea, haosul”.

Astfel, prin acest răspuns către PUTEREA, ministrul Vasile Dîncu a recunoscut că CSA Steaua este un sat fără câini. Incredibil, dar adevărat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...