Incredibil! O singură vaccinare anti-COVID într-o săptămână

Este vorba de un centru de vaccinare din localitatea Somcuta din Maramureș, unde o singură persoană s-a vaccinat în ultimele șapte zile, potrivit ZiarMM.

Puține vaccinări s-au înregistrat și la Spitalul de Recuperare Borșa, la sala de sport din Ulmeni sau la Batalionul 813 Infanterie „Maramureș”, conform Direcției de Sănătate Publică (DSP).

În județul Maramureș au fost imunizate, în ultima săptămână, 701 persoane, din care cu prima doză 123 persoane, cu a doua doză 226 persoane, iar cu a treia doză 352 persoane.

Cele mai multe persoane vaccinate au fost la Centrul Multifuncțional „Rivulus Pueris„ din Baia Mare, urmat de Spitalul Județean de Urgență Baia Mare sau Clinica „Sfântul Ioan”.

În total, au fost imunizate în județ, până acum, 346.365 persoane, din care cu prima doză au fost vaccinate 168.533 persoane, cu a doua doză 127.707 persoane, iar cu a treia doză 50.125 persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...