INCREDIBIL! Pe stare de urgență, prime de aproximativ 1 milion de euro, la stat

Pe stare de urgență, când oamenii au stat în casă, economia s-a oprit, niciun avion nu mai putea decola sau ateriza, o Autoritate din curtea Ministerului Transporturilor avea grijă să acorde salariaților prime de milioane de lei.

Autoritatea Aeronautică Civilă Română a rămas vaca de muls pentru orice guvernare. Anul trecut, chiar dacă a fost stare de stare de urgență și stare de alertă, la nivel internațional, anumite autorități, administrații și companii care funcționează sub autoritatea Ministerului Transporturilor au avut grijă de angajați, cu prime, premii și diverse sporuri. Mai mult, pentru toate aceste beneficii financiare, unii șefi au avut grijă să împrumute zeci de milioane de euro.

În 2020, Autoritatea Aeronautică Civilă Română, condusă anul trecut de Armand Petrescu a acordat prime în cuantum brut salariaților în valoare de circa 3,99 milioane de lei. Potrivit AACR, citată de B1 TV, în acest an nu s-au acordat prime. Pentru cei doi directori generali adjuncți al AACR au existat prime în valoare brută de 19.215 lei fiecare din cei doi șefi au încasat acea sumă.

Și patru directori din cadrul AACR au încasat aceeași sumă, respectiv 19.215 lei, iar media pentru alte funcții a fost de 19.027 de lei. În perioada ianuarie-martie 2021, conducerea AACR nu a acordat prime.

Mai multe articole...

2 COMENTARII

  1. care sunt crimele acestor animale de politicieni:in plina stare de urgență și pandemie au plătit pensii speciale de miliarde de euro în timp ce au distrus firmele private.au mărit preturile la energie,gaze.gruparile de crima organizate din petrol Petrom,LUKOIL,Rompetrol au mărit in scop de jaf preturile la benzină și motorină.in timp de stare de urgență și în plină pandemie Isărescu acest trădător și turnător ordinar în gașca cu bănci și găști mafiote ,a devalorizat leul in mod iresponsabil.consecinta sărăcirea populației.acest Isărescu nu a făcut decât să devalorizeze leul nu este in stare să mențină o stabilitate de curs de ani de zile.numai in țările bananiere moneda națională se devalorizează in asemenea hal.asta trebuie jucat în picioare și scos în șuturi din BNR.este o politică de sărăcire a populației,de amenințare de agresiune fara precedent in istorie.in Romania este necesar un război civil.in care acești bandiți de politicieni și slugile lor criminale sa fie executați.romania este singura țară din lume fara justiție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole