INCREDIBIL. PNL Călărași deschide lista la Senat cu un fost lider PSD

Ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă în organizația PNL Călărași este de noaptea minții, adică incredibil și greu de imaginat.

Lista PNL Călărași pentru Senat este deschisă la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 de către Ciprian Pandrea, cel care a trecut la liberali la sfârșitul lunii februarie 2020, venind din PSD unde a fost ceva timp chiar președintele acestei organizații județene.

Astfel spus, dușmanul pesedist de ieri al liberalilor este azi onorabil liberal! Incredibil, dar adevărat! Când era în PSD, Ciprian Pandrea a fost impus în octombrie 2018, de fostul ministru PSD al Transporturilor, Lucian Şova, în Consiliul de Administrație al CNAIR, fiind la acea dată secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului.

Înainte de această numire, în 2017, timp de cinci luni, el a fost și subsecretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului. Dar, ceea ce se știe mai puțin este faptul că Ciprian Pandrea este absolvent al Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia și licențiat în Teologie la Universitatea din București – Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul”.

Între 2010 și 2015 a fost profesor de religie la Școala cu clasele I-VIII din comuna Ștefan cel Mare, județul Călărași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...