INCREDIBIL. Șeful ANI cere depunerea declarațiilor de avere până la 15 iunie, dar tocmai el nu și-a depus-o

Pentru vicepreședintele Agenției Naționale de Integritate (ANI), care de mai bine de un an și jumătate girează conducerea instituției, fabula lui Grigore Alexandrescu, „Lupul moralist” i se potrivește perfect.

Agenţia Naţională de Integritate, condusă de vicepreședintele Florin Ionel Moise, a anunțat prin intermediul unui comunicat că „Marți, 15 iunie 2021, este data limită până la care persoanele prevăzute la art. 1, alin. (1) din Legea nr. 176/2010 pot depune declarațiile de avere și de interese anuale”. 

Numai că, acesta, tot timpul preocupat să vadă paiul din ochiul altuia, a uitat să vadă bârna din ochiul său. Ca atare, tocmai el nu și-a actualizat declarația de avere și nici pe cea de interese până la 15 iunie 2021, fiind postate pe site-ul agenției doar cele de anul trecut, aferente anului fiscal 2019.

Dar, tot ANI ne anunță că la articolul nr. 29 al Legii 176/2010 se stipulează foarte clar „Nedepunerea declaraţiilor de avere şi a declaraţiilor de interese în termenele prevăzute de prezenta lege, precum şi nedeclararea, în declaraţia întocmită potrivit anexei nr. 1, a cuantumului veniturilor realizate, sau declararea acestora cu trimitere la alte înscrisuri constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 50 lei la 2.000 lei” și „Agenţia poate declanşa din oficiu procedura de evaluare”.

Oare ANI îl va sancționa pe vicepreședintele Florin Ionel Moise că nu și-a depus declarațiile de avere și de interese până la 15 iunie 2021?

1 COMENTARIU

  1. Ha, ha, ha! este o prostie ce face el ! mai intai sa se gandeasca ca ia o leafa babana ca sa respecte legile, el mai intai ! Ce exemplu da? Faceti ce zice popa nu faceti ce face popa? nu este popa! Si daca a „uitat” iarasi inseamna ca nu are ce cauta acolo! sa mearga sa se vindece de „uitare” si sa plateasca amenda ca azi este 21 iunie !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...