INCREDIBIL. Vasile Dîncu a băgat Austria în NATO

Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, continuă, prin gafele sale, să compromită imaginea României și a armatei române, prin aberațiile debitate în spațiul public.

Recent, Vasile Dîncu a declarat la un post TV că ”Sunt țări moderne, cum este și Austria, care face parte din NATO și are un sistem de armată obligatorie. Este o excepție aproape în zonele… Este și o țară cu o populație mică”.

Numai că Dîncu habar nu are că Austria nu este țară membră NATO și chiar a anunțat, în luna mai 2022, pe fondul anunţului recent al candidaturilor Finlandei şi Suediei la NATO, că nu are de gând să adere. De fapt, aberația debitată de Vasile Dîncu n-ar trebui să de mire dacă ținem cont că el spunea că este calificat să ocupe această funcție pentru că are stagiul militar și a construit o revistă de gândire strategică.

Ministrul Apărării Vasile Dîncu, care spunea că este calificat să ocupe această funcție pentru că are stagiul militar și a construit o revistă de gândire strategică, nu știe că Austria nu este membră NATO,

”Sunt țări moderne, cum este și Austria, care face parte din NATO și are un sistem de armată obligatorie. Este o excepție aproape în zonele… Este și o țară cu o populație mică”, a spus ministrul Vasile Dîncu, la Digi 24.

Austria a anunțat în luna mai 2022, pe fondul anunţului recent al candidaturilor Finlandei şi Suediei la NATO, că nu are de gând să adere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

EXCLUSIV Mircea Geoană suferă de o boală incurabilă

De ceva timp, actualul secretar general adjunct NATO, Mircea Geoană, apare în public cu un nou look. Realitatea acestei schimbări este cu totul alta,...