Incredibila asemănare între Emmanuel Macron și fratele său, Laurent, medic radiolog

Reales președinte al Republicii pentru următorii cinci ani duminică 24 aprilie, Emmanuel Macron a putut conta și pe prezența fratelui său, Laurent, în timpul discursului de la Champ-de-Mars, după anunțarea rezultatelor votului. Cei doi frați cu cariere total diferite frapează prin incredibila lor asemănare, scrie closer.fr.

Desemnat președintele Republicii prima dată în 2017, Emmanuel Macron a reușit să-și convingă alegătorii să-i acorde din nou această  înaltă încredere.

Însoțit de Prima Doamnă, Brigitte Macron, și de asemenea de numeroși copii, Emmanuel Macron a putut conta și pe susținerea fratelui său, Laurent, care a fost prezent alături de el în seara de duminică. Cu această ocazie s-a putut observa extraordinara asemănare între cei doi frați, notează closer.fr.

Emmanuel Macron este cel mai mare dintr-o familie cu trei copii și părinți care s-au despărțit.

Emmanuel Macron s-a lansat cu succes în politică, în timp ce fratele său, Laurent, a urmat o carieră în domeniul medical. Laurent este medic specializat în radiologie cardiacă și vasculară în cadrul unei clinici private în Seine-Saint-Denis.

În timpul studiilor, cei doi frați au împarțit un apartament și au avut mereu relații foarte bune. Cu toate acestea, după ce Emmanuel Macron a atins culmea politicii, Laurent Macron a început să-și prezinte fratele ca pe un fel de văr. În plus, Laurent a apărut foarte rar alături de Emmanuel Macron, mai scrie closer.fr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole