Infractori români, capturați în Malta. Cei trei fac parte dintr-o rețea de hoți din buzunare, care acționa în sezonul turistic

Trei români au fost arestaţi în Malta, după ce autorităţile locale au destructurat o reţea de hoţi de buzunare. Rețeaua era activă doar vara, în sezonul turistic. Infractorii români arestaţi de autorităţile malteze au 39, 40 şi 54 de ani şi sunt bănuiţi că fac parte dintr-o reţea internaţională, potrivit observatornews.ro.

Aceștia au fost capturați în orașul St. Julian’s, situat la nord de capitala Valletta, unde locuiesc puțin peste 14.000 de locuitori.

Ancheta a scos la iveală că românii acţionau în special pe parcursul verii, în plin sezon turistic. Ei veneau pentru câteva zile în Malta și comiteau mai multe furturi. Apoi părăseau ţara, sperând că astfel autorităţile malteze nu-i pot identifica.

Hoții, reținuți în momentul cazării la hotel

Hoții români au fost reţinuţi înainte să se cazeze la un hotel.

Informaţiile adunate de poliţiştii maltezi au arătat că cei trei bărbați urmau să ajungă în Malta din Budapesta, Ungaria, în cursul serii de luni.

Au fost lăsaţi să se urce într-un autobuz la aeroport şi au fost interceptaţi înainte să se cazeze la un hotel din oraşul amintit. Cei trei români urmează să fie puşi sub acuzare, fiind bănuiţi de comiterea a numeroase infracţiuni de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...