Înregistrare la Primăria Sectorului 1: Cum își folosește Clotilde Armand puterea asupra angajaților

Publicat: 03 apr. 2024, 20:15, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Înregistrare la Primăria Sectorului 1: Cum își folosește Clotilde Armand puterea asupra angajaților

Într-o dezvăluire șocantă, jurnalista Anca Alexandrescu de la Realitatea Plus a prezentat înregistrări explozive cu primărița Sectorului 1, Clotilde Armand, aruncând lumina asupra unor presupuse ilegalități și presiuni masive asupra angajaților.

Înregistrările, difuzate în cadrul emisiunii „Culisele Statului Paralel”, dezvăluie o conversație tulburătoare între Clotilde Armand și o șefă de serviciu referitoare la semnarea unor contracte. În dialogul captivant, Armand pare să exercite presiuni imense pentru a obține semnături pe contracte, ignorând reticențele angajaților săi și sugestia că unele acțiuni ar putea fi ilegale.

Șefa de achiziții din Primăria Sectorului 1 exprimă frica și frustrarea față de presiunile exercitate asupra ei și colegilor săi pentru semnarea unor documente, menționând că Clotilde Armand ar fi convinsă că anumite activități sunt ilegale.

Într-un moment de dialog tensionat, Armand pare să discrediteze aceste preocupări și să insiste asupra semnării documentelor în ciuda potențialelor implicări ilegale.

Mai mult, în înregistrare se sugerează că Armand ar fi solicitat implicarea altor ofertanți în anumite proceduri, ceea ce ridică întrebări legate de transparența și corectitudinea proceselor achiziționare.

Reacția publicului nu s-a lăsat mult așteptată, iar jurnalista Anca Alexandrescu a subliniat gravitatea situației, exprimându-și convingerea că aceste înregistrări ar trebui să conducă la o acțiune imediată din partea autorităților.

În ciuda eforturilor de contactare, Clotilde Armand nu a putut fi contactată pentru a oferi o replică în legătură cu aceste dezvăluiri. Această situație adânc controversată aruncă o umbră asupra administrației din Sectorul 1 și ridică semne de întrebare serioase cu privire la conduita și integritatea primăriței.